Het belooft een zeer spannend ijshockeyweekend te worden! UNIS Flyers neemt het namelijk op tegen Capitals Leeuwarden in de kwartfinale van de Nederlandse beker (best-of-two serie). Zaterdag is de eerste wedstrijd in Leeuwarden (19.00 uur), zondagmiddag is wedstrijd twee in Thialf (16.00 uur).

Een Friese derby in het ijshockey. Coach Mike Nason kan zich niet herinneren dat hij met UNIS Flyers tegen Capitals Leeuwarden heeft gespeeld. ,,Maar het wordt spannend,” verwacht Nason. ,,Tegen Den Haag (6-5 verlies) en Geleen (6-4 winst) heeft Capitals goed gespeeld. De topspelers van Capitals kunnen moeiteloos mee op het CEHL niveau. Daar moeten we ons tegen wapenen en goed gefocust zijn.”

Nason kijkt uit naar de ontmoeting in de bekercompetitie. ,,De Nederlandse beker is een belangrijke trofee in het seizoen. Dat is iets waar wij graag voor willen strijden. We moeten klaar zijn voor deze wedstrijd en de belangrijkheid van deze kwartfinale voelen,” vindt de coach.

Tickets!

Zondagmiddag om 16.00 uur speelt UNIS Flyers tegen Capitals Leeuwarden. De verwachting is dat het een drukbezochte wedstrijd wordt in Thialf! Wees er dus snel bij en reserveer alvast je plek! Tickets kun je aanschaffen via Ticketpoint. Wil je liever gebruik maken van de Familiebundel? Dat kan! De Familiebundel is xtra voordelig als je met twee volwassenen en twee kinderen (t/m 17 jaar) gaat!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht