Staat zondagmiddag 22 september aanstaande nog niet rood omcirkelt in jouw agenda? Doe dat dan bij deze! UNIS Flyers organiseert voor het eerst een Fandag! Krijg een uniek kijkje achter de schermen, ontmoet de spelers en maak gebruik van allerlei leuke activiteiten!

Deze middag staat bol van leuke momenten! Koop coole merchandise, maar geniet ook van gezellige ijshockeyspelletjes van de IJshockeysCool, of doe mee met een kleurplaat win-actie! Ook is er een heel toffe smartmirror, waar je sportieve games mee kunt spelen. Jouw eigen (tijdelijke) tattoo of schmink? Goons and Queens verzorgt het voor je! Altijd al eens met Frizzly op de foto gewild? Dit is je kans! Maar ontmoet ook de spelers! Scoor je handtekening! Ga met ze op de foto of stel die ene vraag aan ze waar jij zo benieuwd naar bent!

Ben je ook zo nieuwsgierig hoe het achter de schermen in Thialf gaat? Ga dan mee met de leuke rondleiding en kom alles te weten over de wereldberoemde ijstempel.

Programma
13.30 uur: inloop
14.00 uur: meet and greet met spelers en staff
15.15 uur: leuke anekdotes van clubman en scheidsrechter Carel ten Brink
15.30 uur: rondleiding door Thialf!
16.00 uur: voorzitter Michiel Huitema over de zomer en het seizoen van UNIS Flyers

17.00 uur: Oefenwedstrijd: UNIS Flyers – Eisadler Dortmund (Bestel hier je tickets!)
Tickets voor de oefenwedstrijd kun je al vooraf via Ticketpoint bestellen. De entree is € 5 (jeugd t/m 17 jaar mogen voor € 2,50).

Tot zondag 22 september in Thialf!

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht