Het nieuwe ijshockeyseizoen voor UNIS Flyers staat op het punt van beginnen. Eind volgende week staat de eerste oefenwedstrijd tegen Utrecht Dragons (in Utrecht) al gepland. Daarnaast is UNIS Flyers bezig om de laatste spelers aan de selectie toe te voegen, zodat het team van coach Mike Nason compleet is. 

Het speelschema voor de CEHL is bekend. We trappen af met de strijd om de CEHL Cup, waarna de gewone competitie gespeeld wordt. Het volledige schema vind je onder Wedstrijden. Zet deze dus alvast in je agenda! Wil de thuiswedstrijden liever in je Outlook importeren? Gebruik dan dit bestand: wedstrijdschema.

Ron Bertelingschaal

De eerste prijs van het seizoen is de strijd om de Ron Bertelingschaal! In Amsterdam, zaterdag 21 september 2024 om 19.00 uur spelen UNIS Flyers en Hijs Hokij Den Haag om de felbegeerde Ron Bertelingschaal, traditioneel de aftrap van het ijshockeyseizoen. Koop je tickets voor deze wedstrijd via Ticketpoint!

Fandag

Dit seizoen organiseert UNIS Flyers voor het eerst een Fandag! Zondagmiddag 22 september 2024 in Thialf zal het team van coach Mike Nason aanwezig zijn voor handtekeningen en foto’s, maar natuurlijk zijn er ook allerlei activiteiten voor kinderen. Er is muziek aanwezig en aansluitend op deze Fandag, speelt UNIS Flyers een oefenwedstrijd tegen Eisadler Dortmund (17.00 uur). Het exacte programma van de Fandag wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt!

Get ready, scoor jouw seizoenkaart!

Wil jij geen enkele wedstrijd missen dit seizoen? Bestel dan vandaag nog jouw seizoenkaart en beleef top ijshockey in Thialf Heerenveen! We zien jullie allemaal graag weer snel in Thialf! Let’s go Flyers!

Foto: Fanfoto.nl

 

Deel dit bericht