Nog één nachtje slapen, dan maakt UNIS Flyers zich op voor de strijd om de Ron Berteling schaal in de Jaap Eden hal in Amsterdam. Om 19.00 uur neemt UNIS Flyers het op tegen Hijs Hokij Den Haag. Coach Mike Nason blikt vooruit op dit duel. 

UNIS Flyers staat bijna drie weken op het ijs en heeft drie oefenwedstrijden gespeeld. Coach Nason is tevreden met de progressie die zijn team maakt. ,,We hebben veel nieuwe spelers in ons team, ook jonge spelers. Om vanuit een jeugdteam de stap naar de CEHL te maken is best groot. Dat vraagt soms iets meer stappen om ze op het niveau te krijgen wat wij graag willen. Maar er zitten ook positieve verrassingen bij die zich snel aanpassen. Maar het belangrijkste is dat we hard blijven werken en dat we elkaar blijven helpen om beter te worden.”

Zaterdag kan al de eerste prijs van het seizoen worden gepakt. ,,Toch is het ergens raar, om al zo’n belangrijke wedstrijd aan het begin van het seizoen te spelen,” vindt Nason. ,,We worden iedere dag beter als groep, maar staan nog aan het begin. We moeten zorgen dat we goed omgaan met de druk die zo’n wedstrijd met zich meebrengt. Den Haag heeft een meer ervaren team met oudere spelers. Wij moeten klaar voor ze zijn en een goede basis neerleggen. Het wordt een eerste echte ‘test’ voor ons team. Natuurlijk gaan we voor de winst,” besluit Nason strijdvaardig.

Tickets voor Ron Bertelingschaal

Wil jij erbij zijn als UNIS Flyers het opneemt tegen Hijs Hokij Den Haag voor de Ron Berteling schaal in Amsterdam? Zaterdag 21 september 2024 in de Jaap Eden hal. De wedstrijd begint om 19.00 uur. Tickets zijn vooraf te bestellen via Ticketpoint!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht