Dit weekend begint de CEHL-Cup voor UNIS Flyers. In deze CEHL-Cup speelt UNIS Flyers één keer uit en één keer thuis tegen alle CEHL teams. Te beginnen vanavond tegen HYC Herentals (20.30 uur) en zaterdag uit naar Bulldogs Liège (19.30 uur).

Afgelopen weekend tankte UNIS Flyers zelfvertrouwen door twee keer te winnen van Capitals Leeuwarden (5-4 en 5-1). Coach Mike Nason is tevreden met de ontwikkeling van zijn team. ,,We blijven stappen vooruit maken. Het vergt tijd om een team te smeden met veel nieuwe spelers. We praten veel over onze manier van spelen en laten video’s zien. Tot nu toe ben ik blij met de progressie.”

Tegen Capitals was Nason blij met het spel van zijn team. ,,Ik was blij met de mindset van het team. De derde periode in Leeuwarden was van een goed niveau. Dat niveau namen we mee naar de wedstrijd in Thialf. Ons team leert iedere wedstrijd meer bij. Ik vond dat ze de wedstrijd van zondag heel kalm en beheerst hebben gespeeld.”

Vanavond speelt UNIS Flyers in Thialf tegen HYC Herentals. Nason kijkt uit naar die ontmoeting. ,,Ik denk dat wij en Herentals de twee jongste teams uit de league zijn. Dat zorgt voor meer energie en meer emotie. Herentals heeft hun toplijn behouden, dat waren vorig seizoen de topspelers in de league. Maar wij zijn klaar voor deze wedstrijd en moeten zorgen dat we direct goed starten,” weet Nason.

Een dag later gaat UNIS Flyers de bus in naar Luik, waar om 19.30 uur de ontmoeting met Bulldogs Liège wacht. ,,Dat is altijd een lastige uitwedstrijd. In de afgelopen seizoenen hebben we veel play-off wedstrijden daar gespeeld. We hebben daar een aantal keren gewonnen maar ook verloren. Het is elke keer leuk om daar te spelen, er hangt een goede sfeer. Bulldogs heeft nagenoeg hetzelfde team als vorig seizoen. We zijn waakzaam, maar gaan er vol voor,” besluit Nason.

Tickets

Vanavond belooft een spannende wedstrijd te worden tegen HYC Herentals! Daar wil je natuurlijk bij zijn! Reserveer alvast je tickets via Ticketpoint. Dan zien we je graag vanavond om 20.30 uur in Thialf! Let’s go!

Foto: Fanfoto.nl

 

Deel dit bericht