Ben jij een creatieve duizendpoot die graag aan de slag gaat met websitebeheer, pakkende teksten, TikTok-content en slimme marketing? En heb je een passie voor sport en communicatie? Dan ben jij degene die we zoeken!

Bij UNIS Flyers, dé ijshockeyclub van Nederland, willen we ons team versterken met enthousiaste mensen die onze club nóg meer op de kaart willen zetten. Lijkt dit je wat? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

UNIS Flyers Heerenveen speelt ijshockey op het hoogste niveau van Nederland. Iedere week zorgen wij voor spannende wedstrijden in Thialf, het hart van de Friese sportwereld. Volle tribunes, uitbundige supporters, en de clubkleuren die overal schitteren. Deze passie en sfeer willen we nog meer delen, zowel in het stadion als online. En daar hebben we jou voor nodig!

Wat kun je doen?

Bij UNIS Flyers krijg je de kans om je creativiteit en talenten in te zetten. Spreekt één (of meerdere) van deze taken je aan?

Websitebeheer: Heb jij ideeën om onze website unisflyers.nl nóg beter te maken? Jij krijgt de vrijheid om jouw plannen uit te voeren!
Tekstschrijver: Schrijf je graag? Dan kun jij bijdragen aan commerciële en sportieve teksten die onze club laten sprankelen!
Commerciële ideeën: Help ons met creatieve plannen om bedrijven rondom Heerenveen meer te betrekken bij UNIS Flyers.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO): Denk mee hoe we maatschappelijke organisaties kunnen koppelen aan onze mooie club.
Data & marketing: Hoe bereiken we nog meer fans en zorgen we voor uitverkochte wedstrijden? Jouw input maakt het verschil!
TikTok Content Creator: Ben jij helemaal thuis op TikTok? Dan kun jij unieke en creatieve content maken om UNIS Flyers te promoten op dit platform en onze fanbase te vergroten.
Kassateam: Vind je het leuk om enthousiaste fans te verwelkomen en tickets te verkopen? Dan zoeken we jou voor ons kassateam!
Steward bij wedstrijden: Help mee tijdens de wedstrijden door het publiek in goede banen te leiden en een veilige en gezellige sfeer te creëren in Thialf.

Wat bieden wij?

– Je werkt mee bij de leukste en meest toonaangevende ijshockeyclub van Nederland.
– Je komt terecht in een gezellig en ervaren marketingteam.
– Toegang tot de exclusieve Business Club tijdens alle thuiswedstrijden in Thialf.
– Je eigen naam op een business seat op de tribune (hoe gaaf is dat!).
– Veel ruimte voor jouw eigen ideeën en inbreng.

Waarom UNIS Flyers?

Zelf nog niet zoveel verstand van ijshockey? Geen probleem! Je hoeft geen expert te zijn, want bij ons leer je alles over deze fantastische sport. Wat we vooral zoeken, is jouw enthousiasme en drive om onze club verder te laten groeien.

Reageer nu!

Kun jij niet wachten om als vrijwilliger aan de slag te gaan met één van de bovenstaande taken? En wil je deel uitmaken van het succes van UNIS Flyers? Stuur dan meteen een mail naar pr@unisflyers.nl en wie weet ben jij straks onderdeel van ons team!

Let’s go!

Deel dit bericht